La vida familiar

Resulta que sí, que també és interessant saber com un músic home i pare s’ho fa per conciliar la vida familiar i laboral. No tingueu por de preguntar quan componen, si tenen temps entre sopars i dutxes, i amb qui es queden quan estan de gira. Si no us interessa, és un altre tema. Però no tingueu por de fer aquesta pregunta als homes, perquè també tenen la resposta. Molts homes se’n cuiden, dels fills, i també han de fer de més i de menys amb els horaris de les reunions, amb els sopars a deshores i amb arribar tard a l’escola als matins. No tingueu por, els homes no se sentiran ofesos ni discriminats. I quan això ho normalitzem, les dones tampoc no sentirem que responem una pregunta que només responem nosaltres.

Llegir l’article sencer al Catorze.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s