Tenir por i no estar espantada

“Està bé tenir por, quan la por ens dóna el coratge i la fúria per acomplir una tasca que cal acomplir”. Faig meves aquestes paraules de Carson McCullers, perquè el primer que vaig sentir en signar la meva candidatura per ERC va ser, sí, no ho negaré pas, una por inconcreta i llefiscosa. Ja fa temps que l’escriptura em salva de certa perplexitat, que en els temps que corren, no és poca. En aquests dies ningú no m’ha demanat explicacions, però jo les vull donar d’alguna manera, potser per acabar d’endreçar els pensaments. Els qui treballem amb la paraula escrita ja ho sabem: de tant en tant, ens cal el desassossec de l’escriptura per seguir endavant amb el cap més clar.

Llegir l’article sencer a Sentit Crític

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s