Vaga de tasques

No senyors, sí, em dirigeixo a vosaltres: el Dia de la Dona Treballadora no és per a nosaltres, és per a vosaltres. No necessitem que ens ajudeu en les tasques domèstiques, ni que el dia 8 de març ens substituïu. Necessitem que estigueu amb nosaltres, no a la nostra disposició. No volem donar-vos ordres com si fóssiu nens, no volem recordar-vos les coses que s’han de comprar, ni volem obligar-vos a estendre la roba. Tampoc volem que ens ordeneu, ni ens recordeu, ni ens obligueu. No volem dies diabòlics, ni volem tampoc complicitats que només duren el que duren els dies: 24 hores.

Llegir l’article sencer a El Periódico
Leer en castellano en El Periódico

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s