Un dinar d’amics

650_1485296236img_8869No vaig prendre apunts mentre xerràvem perquè no en tinc el costum, potser em caldria fer la carrera de periodisme o treballar en una redacció. Vaig arribar al dinar que havia organitzat el Rafel Nadal amb La senyora Stendhal llegida i païda, però no tenia cap intenció de fer d’aquell dinar un compromís periodístic o literari, per això no vaig prendre apunts, però ara em vindrien molt bé.

Llegir la crònica sencera al Catorze

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s