Un dinar d’amics

650_1485296236img_8869No vaig prendre apunts mentre xerràvem perquè no en tinc el costum, potser em caldria fer la carrera de periodisme o treballar en una redacció. Vaig arribar al dinar que havia organitzat el Rafel Nadal amb La senyora Stendhal llegida i païda, però no tenia cap intenció de fer d’aquell dinar un compromís periodístic o literari, per això no vaig prendre apunts, però ara em vindrien molt bé.

Llegir la crònica sencera al Catorze

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s