Som Dones

11133827_372694266248406_5792683017307187452_nFa uns anys, quan em preguntaven com em veia en deu anys, sempre deia el mateix: igual, i envoltada de molts llibres. Fa uns mesos, quan l’Anna Camps em va preguntar, davant de la càmera del Marc Juan, com em veia en uns anys, ho vaig tenir clar: igual, amb més llibres publicats, envoltada de molts llibres i bicicletes… a una casa amb jardí. Ara que comença la sèrie documental Som Dones, per a la qual vaig respondre la pregunta, ja tinc allò que vaig desitjar i que va quedar gravat: ens hem mudat a una casa amb jardí, hem fet neteja de llibres però encara en queden uns quants i segueixo fent allò que m’agrada fer, escriure. Així que molt de compte amb aquesta gent de Funky Monkey, perquè tenen via directa amb el geni dels desitjos. Aquesta nit, i durant tretze dilluns més a partir d’avui, us convido a veure el món en femení al Canal 33 a les 22:00 hores. La feina del Pere Llibre (director), Marc Juan (artista de la càmera) i l’Anna Camps, Anna Pérez, Txell Esteve i Laura Carulla (guionistes i periodistes delicades i expertes) s’ho val. És impagable, i el primer capítol, després d’haver-lo vist, hauria de ser gairebé obligatori: emotiu i intel·ligent; aquella barreja perfecta que necessita un tema tan contradictori com el món de la dona. I si voleu saber-ne més, els podreu trobar pertot: xarxes socials i TV3 a la carta. (La imatge, espectacular, treta del capítol Créixer.)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s