El cor de la mare

Captura de pantalla 2014-12-04 a les 20.27.13

La cosa que més admiro de la mare és que de vegades té un batec de més i de vegades en té un de menys, però continua viva, i això és el que més m’agrada de la mare. Quan estem dinant, diu: ara!, i això vol dir que o bé se li ha saltat un batec o el seu cor ha bategat més de pressa, com si tingués una taquicàrdia, diu, tot i que jo al principi no sabia què era una taquicàrdia, cap nen de l’escola ho sap, ara sóc l’únic. I com pot ser que la teva mare de vegades estigui morta durant un segon? Això és perquè la mare és una persona a qui cal admirar, i ella diu que totes les mares són per admirar, però jo sé que la meva és una mica millor que les altres. Quantes mares sobreviuen a una mort d’un segon? Molt poques, eh.

La Marató 2014 »»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s