Belfondo a La Setrillera

Amb tan sols 22 anys, aquesta jove escriptora barcelonina ha conquerit el cor dels lectors que busquen universos peculiars ple de personatges fascinants que es van descobrint a ells mateixos… Un ambient rural asfixiant on tot està controlat per un amo i senyor que creu que està rodejat de persones “titelles” fins que…

Eli Cano

One thought on “Belfondo a La Setrillera

  1. Una de les entrevistes que recordaré amb més carinyo. A La Setrillera, amb Eli Cano, vaig passar una estona de lo més agradable. Una mica de Belfondo i també una mica de Jenn Díaz (fins i tot de Barça), se'm va fer tan curt que, sí, accepto Ràdio Ona de Sants Montjuïc com una segona casa a la que tornar.
    Clicant a la imatge, la petita presentació que va fer l'Eli. Aquí, l'entrevista:
    http://lasetrilleradelona.blogspot.com/2011/06/la-setrillera-17-juny-2011.html

    Moltíssimes gràcies, Eli i Àlex!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s