Belfondo a Time Out Barcelona

Els territoris literaris imaginaris tenen una màgia especial. Potser perquè els esdeveniments quotidians i les històries particulars dels qui hi viuen estan envoltats d’una aura d’irrealitat que els fa encara més atractius. Això també passa a Belfondo, debut de Jenn Díaz. A través de breus històries independents, narra les vides dels habitants del poble de Belfondo, un microcosmos tancat i opressiu controlat per un amo que decideix el destí dels seus súbdits gairebé com si fossin de la seva propietat. Aquest escenari apartat de la resta del món accentua l’atmosfera misteriosa d’una obra coral que destaca per la singular personalitat dels protagonistes.

Carles Valbuena

One thought on “Belfondo a Time Out Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s