Belfondo a Time Out Barcelona

Els territoris literaris imaginaris tenen una màgia especial. Potser perquè els esdeveniments quotidians i les històries particulars dels qui hi viuen estan envoltats d’una aura d’irrealitat que els fa encara més atractius. Això també passa a Belfondo, debut de Jenn Díaz. A través de breus històries independents, narra les vides dels habitants del poble de Belfondo, un microcosmos tancat i opressiu controlat per un amo que decideix el destí dels seus súbdits gairebé com si fossin de la seva propietat. Aquest escenari apartat de la resta del món accentua l’atmosfera misteriosa d’una obra coral que destaca per la singular personalitat dels protagonistes.

Carles Valbuena

Un pensamiento en “Belfondo a Time Out Barcelona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s